Ontdek het Petcurean verschil

Zo veel honden en katten merken om uit te kiezen. Zoveel vragen die we moeten beantwoorden, en nog zoveel te leren. Yep, het kiezen van de juiste voeding voor uw hond of kat kan een uitdaging zijn. We begrijpen het. Dus, we wilden het een beetje makkelijker maken voor u, en u vertellen wat Petcurean en onze hoogwaardige recepten verschillend van de verpakking maakt.

null

Een recept gemaakt voor elk huisdier

Een “one-for-all” filosofie is gewoon niet onze stijl
Lees meer

We zijn experts in het ontwerpen van recepten om de behoeften van honden en katten van alle verschillende vormen, maten, achtergronden en leeftijden te ontmoeten. Als uw huisdier wil dat de snelle energie die afkomstig is van het eten van volle granen, geweldig; we hebben een hele korrel recept ze zullen er van houden. Als uw hond of kat het beter met een korrelvrije recept doet, hebben we die hebben ook. Hoog eiwit, matig eiwitten, beperkte ingrediënten, levensstadia, verschillende brokjes vormen en maten; we hebben ze allemaal. Sterker nog, we zijn zo toegewijd aan uw huisdier voor  het perfecte recept, dat wij helpen u het voedsel te vinden dat geschikt is voor uw hond of kat, ook al is het niet onze eigen.

null

Ingrediënten uit een vertrouwd netwerk

We maken gebruik van dezelfde zorg bij het selecteren van ingrediënten
Lees meer

Elke Petcurean recept wordt gemaakt met behulp van de hoogste kwaliteit, gezondste en meest smaakvolle ingrediënten. Deze worden geselecteerd door middel van een vertrouwd netwerk van boeren, veefokkers en producenten, die moeten voldoen aan of overtreffen onze zeer strenge veiligheids-, gezondheids- en kwaliteitscriteria. Omdat we op de eerste plaats de huisdieren zetten, gebruiken we geen bijproduct maaltijden-on benoemd vlees maaltijden of één van de bestanddelen uit China.

null

Familiebedrijf & sterk onafhankelijk

Bij elke beslissing die we nemen, elk recept we creëren, zetten we huisdieren eerst
Lees meer

Wij hebben altijd, sinds dag één toen twee goede vrienden begonnen met een kleine familie operatie in de Fraser Valley in British Columbia, Canada. Ze geloofden dat huisdieren beter verdiende. Vandaag de dag, onafhankelijk en particulier bezit, we kunnen hevig blijven, doelbewust gewijd aan voeding voor huisdieren, en niets anders. En zonder de aandeelhouders te beantwoorden, zijn we nooit gevraagd om de winst voor de gezondheid en het welzijn van dieren te zetten.

Close Cart